Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття виявили за добу 5 п’яних водіїв, один з яких викрав чужий автомобіль
Опубліковано 15 травня 2019 року о 11:23

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Свалявському, Воловецькому, Іршавському, Тячівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У місті Свалява учора в обід викрали мікроавтобус марки «Volkswagen Тrаnsрortеr», якого власник ненадовго залишив на вулиці з ключами в салоні. Отримавши повідомлення про угон, працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення оперативно розшукали викрадене авто й затримали викрадача. 

З’ясувалося, що чужу машину викрав 30-річний житель Сваляви, неодноразово судимий за скоєння різних злочинів. Молодий чоловік уже позбавлений судом права керування, але знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідування в лікарні. 

За викрадення автомобіля на свалявця очікує кримінальна відповідальність. На нього також склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. 

Того ж дня увечері в Сваляві сталася незначна ДТП. Місцева мешканка, керуючи в стані алкогольного сп’яніння автомобілем марки «ВАЗ-2115», зачепила під час руху інше авто. З місця пригоди жінка втекла, її розшукали працівники групи реагування патрульної поліції. Водій від проходження медосвідування відмовилася. На правопорушницю в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.     

На автодорозі сполученням Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я неподалік села Верхні Ворота працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107» зі слідами пошкодження, характерними для ДТП. За кермом перебував житель села Лази Воловецького району. З’ясувалося, що водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, незадовго до того скоїв ДТП, з’їхавши в кювет. Водія доставили на медосвідування в лікарню, де виявили в нього 2,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

Тячівські поліцейські отримали інформацію від небайдужих громадян про те, що містом їздить на автомобіль марки «ЗАЗ-Славута» п’яний чоловік, який може накоїти лиха. Вказаний автомобіль зупинили. За кермом перебував житель села Руське Поле, який керував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

У селі Великий Раковець на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Skoda Оctаvіa», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував ним місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське  посвідчення та відсторонили його від керування. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux