Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття встановлюють обставини дорожньо-транспортних пригод з потерпілими та загиблими на Хустщині та Тячівщині
Опубліковано 26 липня 2021 року о 12:32

У результаті трьох ДТП, що трапилися на Закарпатті протягом останньої доби,  загинули двоє неповнолітніх. Ще один учасник аварії у важкому стані перебуває на лікуванні. Водіїв, з вини яких трапилися ДТП, затримано у процесуальному порядку

25 липня о 20:30, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі мотоцикла на вулиці Карпатської Січі в місті Хуст. 

За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що 26-річний житель села Вишково на мотоциклі «Suzuki», рухаючись населеним пунктом перевищив швидкість та не впорався з керуванням. В результаті, мотоцикл зіткнувся з припаркованим автомобілем «Opel Astra».

Внаслідок ДТП важкі травми отримав пасажир мотоцикла, якого госпіталізували до реанімації. 

Водія мотоциклу освідчили – за кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 2,3 проміле алкоголю. Наразі його затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 КК України.  

Ще одна аварія зі смертельним наслідком трапилася на вулиці Головній у селі Верхній Студений, що на Хустщині. 

Повідомлення про ДТП до поліції надійшло увечері 25 липня. На місці події слідчі поліції Міжгір’я встановили попередні обставини автопригоди. З’ясувалося, що керуючи незареєстрованим мотоциклом «Geon», 17-річний житель села Нижній Студений, рухаючись разом з неповнолітнім пасажиром, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мотоциклом «Viper», яким керував 16-річний місцевий житель. 

В результаті кермувальник мотоциклу «Geon» помер на місці події, а його пасажира доставлено до лікарні.  

Медобстеження також проходить водій мотоцикла «Viper», який, як з’ясувалося, керував мотоциклом у стані алкогольного сп’яніння. 

Третя аварія зі смертельним наслідком трапилася близько 22:20 на Тячівщині. За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили попередні обставини ДТП. У селищі Нижня Апша 35-річний житель села Грушово Тячівського району на автомобілі  «Ford Transit», не впорався з керуванням та допустив наїзд на неповнолітню жительку села Кобилецька Поляна Рахівського району. Відомо, що потерпіла йшла  проїзною частиною дороги у попутному з автомобілем напрямку. Внаслідок отриманих травм 16-річна дівчина загинула на місці події. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Водія затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За всіма фактами аварій слідчі призначать необхідні експертизи для встановлення всіх об’єктивних обставин подій.

Відділ комунікації поліції Закарпаття


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux