Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття знешкодили групу наркоторговців
Опубліковано 22 червня 2021 року о 20:59

За процесуального керівництва прокуратури, разом із спецпризначенцями, оперативники поліції Закарпаття припинили злочинну схему наркоторгівлі на території Ужгородщини. У результаті викрито 18-річного жителя Малого Березного та його подільників.  Під час обшуків у всіх зловмисників вилучено наркотики, а також зброю та гроші

Сьогодні, 22 червня, під процесуальним керівництвом прокуратури, за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення, працівники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області спільно з поліцейськими Великого Березного оперативно викрили збувача заборонених речовин. 

18-річного жителя Малого Березного затримали в порядку статті 208 КПК України саме в час, коли він намагався вчергове продати заборонений товар. Наркотики та виручені за них гроші вилучено. 

Крім того, працівники поліції встановили особи трьох подільників затриманого. Ними виявилися 37-річний родич зловмисника, ще один його 34-річний односелець та 44-річний житель сусіднього села Мирча.

Слідчі встановили, що ця група осіб займалася поширенням наркотичних речовин не лише серед жителів вказаних населених пунктів, але й на території всього  Ужгородського району.

Сьогодні ж поліцейські провели і ряд обшуків  у помешканнях усіх зловмисників. У результаті – вилучено розфасований у численні zip-пакети канабіс, а також зброю та гроші, отримані злочинним шляхом. Крім того, правоохоронці виявили насадження та спеціально обладнані приміщення для вирощування марихуани. Загалом вилучено близько 2,5 кг наркотиків. 

За даним фактом слідчі поліції Закарпаття проводять розслідування в рамках ч.2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

Один із групи наркоторговців – 44-річний мешканець села Мирча вже має судимість за аналогічну діяльність, крім того  притягався до кримінальної відповідальності за розбій. 


У ході слідства поліцейські з’ясують роль кожного члена злочинної групи та їхнім діям буде надано відповідну правову оцінку. Усі речові докази відправлено  на експертизу. Слідство у справі триває.

Поліція і надалі працюватиме над тим, щоб вберегти населення Закарпаття від шкідливого впливу такої злочинної діяльності. Правоохоронці намагатимуться присікати кожну таку спробу ширити небезпечні речовини. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux