Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція Ужгородщини за фактом надання неправомірної вигоди розпочала слідство
Опубліковано 03 листопада 2019 року о 11:02

За непритягнення до адміністративної відповідальності за керування автомобілем без відповідних документів та з порушенням вимог правил безпеки дорожнього руху мешканець села Концово пропонував працівнику поліції гроші. Спроба дачі хабара задокументована правоохоронцями Ужгородського  відділення поліції.

Вчора, 2 листопада,  близько 13.15 год до поліції надійшло повідомлення від працівника групи реагування патрульної поліції Ужгородського  відділення про те, що водій-порушник пропонує йому неправомірну вигоду.

Для документування кримінального правопорушення на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що 25-річний водій автомобіля ВАЗ «2106» був зупинений поліцейськими через відсутнє габаритне світло на машині. Також ні водій,  ні пасажири не були пристебнуті ременями безпеки під час руху авто на аварійно-небезпечній ділянці дороги. При перевірці документів правоохоронці виявили у водія відсутність поліса обов’язкового страхування, за що чоловік вже двічі притягувався до адміністративної відповідальності. 

Під час складання адміністративних протоколів порушник намагався дати поліцейському гроші за непритягнення його вже втретє до відповідальності. 

За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі Ужгородського відділення поліції розпочали службове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України.

Також на жителя села Концово поліцейські винесли постанову за керування автотранспортом без обов’язкового документу – полісу страхування (ч.1 ст.126 Кодексу України про адмінправопорушення). Обставини справи зараз  з’ясовують  слідчі.

«Позиція поліції Закарпаття принципова: будь-які випадки спроби уникнути  відповідальності за вчинене порушення, будуть задокументовані. Усі, без  винятку, нестимуть покарання за порушення вимог Закону», - наголосив начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області полковник поліції Олександр Канцідайло.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux