Портал в режимі тестування та наповнення
«Рівний – Рівному» – у поліції Закарпаття активно впроваджується концепція програми психологічної підтримки поліцейських
Опубліковано 30 червня 2021 року о 17:39

Сертифікати про успішне завершення навчального  курсу отримали поліцейські-консультанти усіх галузевих служб апарату. Відтепер підготовлені поліцейські будуть здійснювати психологічну підтримку для своїх колег, які опинилися у складних ситуаціях

Сьогодні, 30 червня, у Головному управлінні Національної поліції у Закарпатській області завершився навчально-практичний семінар з цільової підготовки консультантів у рамках реалізації Програми психологічної підтримки поліцейських за принципом «Рівний- Рівному». У другому етапі підготовки «помічників психологів» взяли участь представники усіх галузевих служб апарату, поліцейські спецпідрозділу «Корд» та працівники роти поліції особливого призначення.

Фахівці-психологи, які виступили спікерами на зустрічі, провели відповідний вебінар серед присутніх у рамках реалізації основної концепції  Програми. Адже соціальна підтримка «рівний – рівному», відрізняється від інших тим, що джерелом підтримки є рівна за статусом людина, яка фундаментально схожа на того, кому вона допомагає. 


«Готуючи поліцейських-консультантів,  які працюють серед колег відділу чи сектору, відчувають і бачать проблеми і настрій кожного,  відповідно зможуть своєчасно відреагувати та підтримати товариша у складний період  його  життя», – розповідає старший психолог сектору психологічного забезпечення поліції  краю Віолетта Колісник. 

Окрім того, Марина Бабич, начальник центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору у Закарпатській області розповіла поліцейським як підтримувати психологічне здоров’я для успішного подолання стресових подій, з якими працівники поліції  стикаються під час несення служби.

Після закінчення навчання усі консультанти Програми отримали відповідні сертифікати про успішне завершення курсу, які вручив заступник начальника Головного  управління Національної  поліції у Закарпатській області Роман Ус. Відтепер програма «Рівний-Рівному» дієво працюватиме у всіх поліцейських колективах області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux