Портал в режимі тестування та наповнення
Закарпатська поліція провела турнір з міні-футболу, присвячений Міжнародному дню захисту дітей
Опубліковано 01 червня 2019 року о 18:45

З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей в Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу серед команд підрозділів поліції області.

Сьогодні, 1 червня, світова громадськість відзначає Міжнародний день захисту дітей. З нагоди цього свята в Ужгороді відбулася першість ГУНП області з міні-футболу. Футбольний турнір проходив на базі Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.


Участь в турнірі взяли 8 кращих команд Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, обласного Управління патрульної поліції та Управління поліції охорони.

З вітальним словом до учасників турніру та гостей свята звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник  Роман Стефанишин. Очільник поліції краю привітав усіх зі святом захисту дітей та побажав футболістам спортивної удачі.

На поле разом зі своїми командами вийшли й самі очільники територіальних підрозділів поліції краю.


Сам футбольний турнір видався доволі напруженим і непередбачуваним. Приміром, команда ГУНП області, очолювана Романом Стефанишиним, чудово взяла старт, впевнено вигравши два поєдинки: у Мукачівського відділу поліції та команди Управління поліції охорони. Однак далі не змогла пройти команду Тячівського відділу поліції: нічия в основний час, а спортивна лотерея з післяматчевих пенальті виявилася прихильнішою до тячівців. У матчі за третє місце команда ГУНП поступилася команді Управління патрульної поліції.

Натомість берегівчани, невдало стартувавши, змогли зібратися з силами та вибороти в підсумку «срібло».

Перемогу ж заслужено святкували тячівські поліцейські, перемігши у фіналі берегівчан.

«Бронза» - в команди Управління патрульної поліції.


Спеціальне журі визначило кращих гравців турніру. Кращим голкіпером став Микола Секереш з Управління патрульної поліції області. Кращий захисник – Євген Калитич – начальник Берегівського відділу поліції й капітан своєї команди. Кубок кращого нападника турніру одержав Іван Микитюк з команди Тячівського відділу поліції.



Нагороди переможцям турніру вручали: Степан Селменський – футбольний суддя міжнародної категорії та член виконкому Федерації футболу Закарпаття; Михайло Пантьо – заступник голови обласного спортивного товариства «Динамо»; Юрій Ватрала – голова обласної Профспілки атестованих працівників поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


                                        

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux