Портал в режимі тестування та наповнення
Працівники поліції Закарпаття виявили чотирьох п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП, а троє не мали водійських посвідчень
Опубліковано 11 липня 2018 року о 10:59

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння у Виноградівському, Свалявському, Тячівському, Рахівському районах.   

У місті Свалява учора ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Mercedes Vіtо» ударив ззаду під час руху автомобіль марки «Mitsubishi Lаncеr». Обидві машини зазнали несуттєвих пошкоджень, але коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій «Меrсеdеs», житель Сваляви, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення, а від  проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за скоєння ДТП, керування в стані алкогольного спяніння і без водійського посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.  

У селищі Тересва Тячівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував молодий місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на спецмайданчик.

У селищі Королево Виноградівського району під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції  зупинили автомобіль марки «Москвич», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час проходження медосвідування в лікарні. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

У місті Рахів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Мusstаng», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не мав водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,5 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол та відсторонили водія від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux