Портал в режимі тестування та наповнення
Працівники поліції Закарпаття виявили за добу 6 п’яних водіїв, половина з яких керували без водійських посвідчень
Опубліковано 01 серпня 2018 року о 11:11

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Хустському, Берегівському, Іршавському, Тячівському, Рахівському, Міжгірському районах.  

На посту поліції в селі Лазещина Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Нива», який не зупинився на вимогу знаку заборони руху. За кермом перебував житель Житомирської області в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від  проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол та відсторонили водія від керування. 

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції  зупинили пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Керував автомобілем місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, який також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського  посвідчення та відсторонили водія від керування.   

У місті Хуст вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Драгово Хустського району у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в районній лікарні в нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське  посвідчення та відсторонили його від керування.
У селі Довге Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Geely», на якому не було однієї фари. Керував ним молодий місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння технічно несправним автомобілем, вилучили водійське посвідчення й відсторонили його від керування.

У селі Лозянське Міжгірського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Yаmаha», яким керував місцевий житель. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Водія доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили в нього 2,28 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння й без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.  

У селі Красна Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили вночі вантажний автомобіль марки «ЗІЛ», на  якому не освічувався задній номерний знак. За кермом вантажівки перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження  медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний  адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили нетверезого водія від керування. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

   
 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux