Портал в режимі тестування та наповнення
Працівники поліції Закарпаття затримали 9 п’яних водіїв
Опубліковано 11 листопада 2018 року о 10:35

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували шість випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Хустському, Берегівському районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники управління патрульної поліції.

На об’їзній дорозі Ужгорода вчора ввечері, близько 19-ї години, сталася ДТП з потерпілими. 41-річний ужгородець, керуючи автомобілем марки «Daеwoo Lаnоs» не впорався з керуванням. Машина злетіла з траси на узбіччя і перекинулася. Сам водій особливо не постраждав, але його дружину госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення, то встановили, що водій керував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав документів на право керування. Від проходження медосвідування відмовився.

За фактом порушення вимог безпеки дорожнього руху, що спричинило травмування людей, поліція розпочала розслідування. На винуватця ДТП також складено адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Оноківці на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Дaеwoo Nеxіa», яким керував місцевий мешканець в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,33 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.  

Трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Хустського відділу. Зокрема, в селі Золотарево  правоохоронці зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-21015», який рухався по зустрічній смузі. Водій, місцевий юнак, перебував у стані алкогольного сп’яніння і спробував вчинити опір правоохоронцям. Його доставили на медосвідування в лікарню, де виявили 1,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за злісну непокору законним вимогам поліцейського (ст.185 КУпАП) і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі Хуст-Велятино працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Pеugeоt», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель Велятина, який не мав документів на право керування і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У самому Хусті працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-21011», на якому не освічувався задній номерний знак.  За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

У Берегові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі  автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував житель Рахова, який був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники патрульної поліції.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux