Портал в режимі тестування та наповнення
Четвертокласники ужгородської школи побували на екскурсії в управлінні поліції Закарпаття
Опубліковано 14 червня 2022 року о 12:48

Учні 4 класу Ужгородської загальноосвітньої школи №19  завітали до Головного управління Національної поліції в Закарпатської області. Діти ознайомилися з роботою чергової частини, ситуаційного центру, побачили експонати музею, а також спостерігали за прийомами рукопашного бою від бійців Роти поліції особливого призначення

Наприкінці навчального року школярі Ужгорода мають нагоду урізноманітнити свій літній відпочинок цікавими та пізнавальними заходами. 

Один із таких відбувся сьогодні, 14 червня, в Головному управлінні Національної поліції Закарпаття. Йдеться про ознайомчу екскурсію, на яку завітали учні Ужгородської загальноосвітньої школи №19.

Знайомство школярів із роботою поліцейських розпочалося з чергової частини та ситуаційного центру. Хлопці та дівчата з цікавістю спостерігали за прийомом дзвінків, роботою операторів — першочерговими етапами допомоги тим, хто звернувся на лінію “102”.

Екскурсія продовжилася у відомчому музеї поліції. Увагу дітей захопили різноманітні експонати, серед яких вилучені речові докази, спорядження і навіть мотоцикл правоохоронців, якими користувалися кілька десятиліть тому.

Справжнім сюрпризом для школярів стала зустріч із поліцейськими Роти поліції особливого призначення. Бійці не лише розповіли про свою роботу, але й продемонстрували  дітям прийоми рукопашного бою, основні прийоми самозахисту.

Крім того, юні гості із задоволенням поспілкувалися з поліцейськими сектору ювенальної поліції. Ювенали розповіли дітям про те, як слід поводитися, щоб зробити свій літній відпочинок безпечним:  пересуватися містом, безпечно кататися на велосипедах чи самокатах, як поводитися під час відпочинку поблизу водойм, лісів, під час походів у гори чи на пікніках.

“Нам з колегами надзвичайно важливо і приємно проводити подібні заходи. Адже в таких випадках діти дізнаються багато нового і цікавого для себе, збагачують свій світогляд. І водночас переконуються в тому, що кожен поліцейський — це, перш за все, захисник, який завжди готовий допомогти та стоїть на варті безпеки кожної дитини”, - зауважив начальник сектору ювенальної превенції  поліції Закарпаття Андрій Курта.

Відділ комунікації поліції Закарпаття
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux