Портал в режимі тестування та наповнення
Іршавські поліцейські зустрілись з лідерами учнівського самоврядування 
Опубліковано 26 лютого 2019 року о 15:21

В Іршавському районному центрі позашкільної освіти відбулася зустріч працівників поліції з представниками учнівського самоврядування. Участь у ній взяли понад півсотні старшокласників шкіл району. 

Сьогодні, 26 лютого, офіцери поліції Іршавщини, а саме старший дільничний  майор поліції Віта Горзов та інспектор ювенальної поліції старший лейтенант Яна Горзов, провели зустріч з лідерами учнівського самоврядування шкіл району. Відбулася вона в Іршавському центрі позашкільної освіти. На зустрічі були присутні більше п’яти десятків старшокласників.

З лідерами шкільного самоврядування поліцейські цього року зустрілись вперше і провели з ними цікаву бесіду, під час якої роз’яснили  норми законодавства та застерегли від скоєння правопорушень. Зокрема, від вживання тютюну та слабоалкогольних набоїв, за що передбачена адміністративна відповідальність.

Майор поліції Віта Горзов розповіла про криміногенну ситуацію на території району, про резонансні злочини, розкриті працівниками поліції.

Офіцер поліції превенції Яна Горзов говорила зі школярами про дії в екстремальних ситуаціях: при скоєнні крадіжок, під час домашнього насильства, під час небезпечних  ігор у соціальних мережах тощо. 

Багатьох школярів цікавили випадки із псевдозамінуванням шкіл та неправдивих дзвінків на спецлінію «102». Поліцейські розповіли, що за неправдиві повідомлення настає кримінальна відповідальність. Адже на ліквідацію такої надзвичайної ситуації залучається  багато служб. Потрібно припинити роботу закладу, евакуювати людей із приміщення. Вибухотехніки, кінологи оглядають приміщення на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів. Самих юних «жартівників» поліція вираховує швидко, а далі вже кримінал та великі штрафи для батьків неповнолітніх.

Школярі не тільки слухали, а й активно брали участь у бесіді та ставили запитання, відповіді на які вони хотіли отримати від поліцейських. А цікавило підлітків, як поводитись та діяти в тій чи іншій ситуації, чи є неповнолітні відповідальними за свої поступки, до якої години можна знаходитись на дискотеці тощо. 

Бесіда була цікавою та насиченою позитивними емоціями. Наступна зустріч з лідерами шкільного самоврядування відбудеться під час екскурсії до Іршавського відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux