Портал в режимі тестування та наповнення
Керівництво поліції Закарпаття вивчає стан реагування правоохоронців на повідомлення громадян
Опубліковано 22 березня 2019 року о 16:23

Якість реагування поліцейських нарядів на звернення громадян, які надходять на лінію «102», вивчали на координаційній нараді керівників відповідних служб поліції, яка відбулася в ГУНП області

Сьогодні, 22 березня, в облуправлінні поліції Закарпаття відбулася координаційна нарада під головуванням заступника начальника ГУНП в Закарпатській області полковника поліції Ярослава Лебовича. 

На нараді розглядалося питання ефективності реагування поліцейських області на звернення громадян. Зокрема, вивчалося, як відповідні служби поліції реагують на виклики на лінію «102». 

У нараді взяли участь начальник Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП області Йосип Машкаринець, начальник Управління патрульної поліції в Закарпатській області Юрій Марценишин, начальник обласного Управління поліції охорони Андрій Литовченко, керівники Ситуаційного центру, чергової частини та інших служб поліції. 

Полковник Ярослав Лебович наголосив на оперативності реагування на виклики по лінії «102», своєчасності направлення на місце події нарядів поліції та забезпечення інших дій, необхідних для захисту прав і свобод громадян.

Адже від того, як правоохоронці реагують на виклики громадян, чи вчасно прибувають на місце події, чи належним чином документують правопорушення, чи притягують до відповідальності правопорушників, та від багатьох інших чинників у кінцевому підсумку залежить загальний рівень довіри громадян до поліції. Полковник Лебович акцентував увагу керівників служб на належному реагуванні на виклики, які стосуються насильства в сім’ї. Від того, наскільки оперативно прибуде поліція на такий виклик, часто залежить здоров’я або й життя заявниці чи заявника. 

Очільник патрульної поліції області Юрій Марценишин розповів про реагування патрульних нарядів на виклики, що надходять на лінію «102», зупинився на проблемних моментах і запропонував шляхи їхнього вирішення. 
Про роботу нарядів поліції охорони розповів начальник УПО в Закарпатській області Андрій Литовченко.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області    
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux