Портал в режимі тестування та наповнення
На Іршавщині вшановували ветеранів карного розшуку
Опубліковано 15 квітня 2019 року о 17:48

Сьогодні, 15 квітня, своє професійне свято відзначають оперуповноваженікарного розшуку. У свій час ветерани цієї служби розкривали вбивства, пограбунки, розбійні напади, угони автомобілів, затримували злочинців, попереджували та розкривали злочини. 

Вітали розшуківців і ветеранів служби і в Іршаві. З вітальним словом до гостей звернувся начальник Іршавського відділення поліції майор Василь Негря. У своєму виступі керівник поліції відзначив заслуги ветеранів у боротьбі зі злочинністю, розповів про роботу нинішніх працівників карного розшуку.  

​Голова ради ветеранів ОВС Іршавщини Михайло Станинець розповів про роботу тодішніх розшуковиків. Оперуповноваженим карного розшуку доводилось цілодобово працювати над розкриттям особливо тяжких злочинів. На пошуки злочинців виїжджали на «автозаку» з деревяною кабіною або на мотоциклі.   Особливо було важко,  коли злочини скоювались у віддалених населених пунктах. Але місцеві жителі теж не були байдужими і завжди допомагали розшуковикам, чим могли. 

Ветеран карного розшуку Іршавщини Іван Юска поділився спогадами про роботу у розшуку, про те, як розкривали резонансні злочини та затримували злочинців. Про роботу оперативників у 90-х роках розповідали Іван Дутка, Іван Дорчинець, Іван Магурський, Василь Химич, Іван Кобаль, інспектор-кінолог Іван Петенько.  

Ветеран експертно-криміналістичної служби Василь Симчера протягом 14 років   допомагав  карному розшукові розкривати злочини.  Він завжди був одним із перших на місці події, проводив огляд, виконував необхідні дослідження, від яких у подальшому залежав результат розслідування.  

Добрим словом ветерани згадали начальників карного розшуку Степана Овсака, Василя Бабинця, Дмитра Балога, Володимира Лізанця, Володимира Івегеша та ветеранів служби Андрія Бундза, Андрія Чонку, які продовжували славні традиції розшуку. 

З нагоди 100-річчя карного розшуку України та за багаторічну плідну працю в органах внутрішніх справ, за сумлінне виконання службових обов’язків по захисту інтересів держави, прав і свобод громадян, високу професійну майстерність і вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю начальник Іршавського відділення поліції майор Василь Негря відзначив Почесними грамотами Івана Дутку,  Івана Дорчинця, Івана Магурського,  Івана Кобаля та Івана Юску.

​         Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux