Портал в режимі тестування та наповнення
На Закарпатті для родин поліцейських профспілка організувала активний вікенд
Опубліковано 20 червня 2022 року о 15:21

Сім’ї правоохоронців активно провели вихідний день. Жінки-поліцейські та їх дітки, а також діти, які приїхали на Закарпаття з тимчасово окупованого Маріуполя, долучилися до «Туру вихідного дня», організованого керівництвом профспілки. Протягом дня екскурсанти змінювали цікаві локації та знайомилися з краєвидами регіону

Для сімей поліцейських керівництво профспілки поліції краю організувало приємний вікенд: з самого ранку родини мандрували мальовничими місцями регіону.

Розпочалася екскурсія з відвідування Меморіального парку «Красне поле», що неподалік Хуста. Там діткам розповіли історію заснування цього меморіалу.

Наступним пунктом призначення у програмі екскурсійного дня було відвідування буйволиної еко-ферми у селі Горінчово Хустського району.

Крім уже згаданих буйволів тут вільно гуляє територією страус, кролики, цесарки та свині рідкісної породи Мангалиця. До слова, це єдина в Європі пухнаста порода свиней.

Після ферми на «туристів вихідного дня» чекала екскурсія еко-парком Долина вовків, що неподалік Міжгір’я. Тут на невеликій території проживають вовки кількох видів, олені, козулі, лами, верблюди, леви та інші тварини. Дітки погодували звірів та погралися з тими жителями Долини вовків, які вільно пересуваються контактним міні-зоопарком. 

Наступним пунктом призначення стало високогірне і унікальне озеро Синевир.

Це найбільше озеро українських Карпат, воно вважається найцікавішим об'єктом Національного природного парку «Синевир». Після короткої фотосесії на фоні кришталево чистої води, екскурсанти попрямували до  Центру Бурих Ведмедів, що розташований неподалік. Спеціалізується центр на реабілітації клишоногих, яких попередньо сюди транспортують з приватних зоопарків, цирків та місць, де тварини утримуються у непридатних для них умовах. 

Вже під вечір на подорожуючих чекала екскурсія до водоспаду Шипіт та оглядини краєвидів краю зі спостережної вежі у селищі Воловець. 

«Для нас важливо, щоб навіть у такий важкий час наші працівники відчували нашу підтримку. Саме для цього комітет Профспілки поліції Закарпаття і організував такий «Тур вихідного дня», що дозволило працівникам поліції провести час зі своїми дітками. Адже у їхній роботі має бути перезавантаження. Сподіваємося, що найближчим часом долучитися до наших екскурсій зможуть не тільки жінки та дітки, але і батьки, які зараз стоять на варті спокою та безпеки» – розповів голова Профспілки поліції Закарпаття Юрій Ватрала. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux