Портал в режимі тестування та наповнення
На Закарпатті поліцейські офіцери громади прозвітували про результати своєї роботи за минулий рік
Опубліковано 12 січня 2023 року о 10:37

Поліцейські, які працюють у територіальних громадах Закарпаття, під час сесійних засідань місцевих рад відзвітували про свою роботу. 

У різних куточках області представники громадськості заслухали звіти поліцейських офіцерів, які несуть службу у їх територіальних громадах. Станом на сьогодні на Закарпатті працює 31 поліцейський офіцер. Всі вони турбуються, аби у ситуація залишалася спокійною та безпечною, адже від цього залежить добробут жителів ввірених їм населених пунктів.

Під час сесійних засідань органів місцевого самоврядування поліцейські розповіли про результати своєї роботи за рік та поділилися власними напрацюваннями.

Так, протягом 2022 року, завдяки пильності та фаховості поліцейських офіцерів громади на Закарпатті вдалося розкрити низку злочинів. Загалом у 226 справах розшуканим фігурантам уже повідомлено про підозру. 

Також протягом минулого року поліцейські офіцери громади зафіксували 5080 адміністративних правопорушень і склали на порушників відповідні матеріали. Серед них 3017 за порушення у сфері громадської безпеки, 2051 - по лінії безпеки дорожнього руху, зокрема 56 адмінматеріалів складено поліцейськими офіцерами громади на водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Серед найрезонансніших розслідувань, у яких брали участь ПОГи, є викриття та розшук колаборантів. Працюючи з населенням на місцях, поліцейські збирали інформацію про підозрілих осіб та передавали її відповідним службам, які в подальшому здійснювали їх ретельну перевірку. Таким чином у регіоні було викрито одразу кількох зловмисників, які поширювали антиукраїнські наративи серед населення. 

Попри звичний для поліцейських спектр поставлених завдань, минулого року до їх обов’язків додалися також підтримка тимчасово переміщених осіб та сприяння органам місцевого самоврядування у організації гуманітарної допомоги для тих, хто переїхав на Закарпаття у зв’язку з бойовими діями у їх регіонах.

Людям, які знайшли тут тимчасовий прихисток, поліцейські офіцери громади і надалі намагаються всіляко допомагати.

Під час зустрічей з представниками громади поліцейські також обговорили плани роботи на 2023 рік. 

Йшлося зокрема і про впровадження додаткових безпекових інціатив, які допоможуть забезпечити спокійну обстановку жителям області.

Поліцейські офіцери продовжують служити для своїх громад та захищати кожного мешканця! 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux