Портал в режимі тестування та наповнення
На Закарпатті правоохоронці ліквідували канал розповсюдження наркотиків, організований жителем Мукачівщини
Опубліковано 21 листопада 2020 року о 11:30

Під час санкціонованого обшуку помешкання правоохоронці вилучили близько 15 кг марихуани,  яку зберігав мешканець району  з метою подальшої реалізації. Жителя села Великі Лучки поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального  процесуального  кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 10  років з конфіскацією майна

Працівники Мукачівського районного відділення поліції спільно зі співробітниками УСБУ в Закарпатській області під процесуальним керівництвом Мукачівської  місцевої  прокуратури  провели оперативні заходи з викриття збувача наркотиків. У ході документування незаконної діяльності чоловіка правоохоронці встановили, що 32-річний житель села Великі Лучки причетний до збуту на території регіону наркотичних засобів у великих  розмірах.

Вчора,  20 листопада,  під час проведення санкціонованого обшуку із залученням силовиків роти поліції  особливого призначення поліції Закарпаття за місцем проживання фігуранта кримінального провадження правоохоронці зафіксували факт зберігання сухої  речовини, ймовірно марихуани, мешканцем Мукачівського району. З житлового будинку працівники поліції  вилучили висушені кущі, а також подрібнену та розфасовану у пакети марихуану. Зловмисник зберігав наркотичну речовину у пластикових бочках, ящиках та інших ємностях, залежно  від  ступеню сушіння нарковмісної  рослини. Загальна вага вилученого  склала близько 15 кілограмів. 

Також у ході досудового розслідування встановлено, що мукачівець збував «товар» через посередників, які розповсюджували наркотичний засіб по території регіону.

Жителя Мукачівщини поліцейські затримали у порядку Кримінального процесуального законодавства та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вилучену речовину направили на експертне дослідження. 

Дії підозрюваного слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих  розмірах) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування слідчі поліції здійснюють за процесуального керівництва місцевої прокуратури. 

Наразі оперативники перевіряють  коло осіб, які могли бути залученні до  незаконної  діяльності мукачівця. 

Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux