Портал в режимі тестування та наповнення
Очільник поліції Іршавщини зустрівся з громадою села Осій
Опубліковано 12 червня 2019 року о 12:02

Начальник Іршавського відділення поліції майор Василь Негря здійснив виїзний прийом громадян у селі Осій Іршавського району. Під час зустрічі йшлося про криміногенну ситуацію в краї та шляхи її поліпшення, про літній відпочинок дітей, про співпрацю правоохоронців з місцевою владою тощо
 


Насамперед начальник Іршавського відділення поліції Василь Негря розповів про діяльність поліції у сфері охорони та захисту прав і свобод громадян, про найпоширеніші в районі злочини, про роботу з неповнолітніми та про порушників правил дорожнього руху на території району та  в селі Осій.

Присутні на зустрічі громадяни висловили своє бачення криміногенної ситуації в районі, власні побажання до роботи поліції.

Зокрема, представники освіти підняли проблему дітей з неблагополучних сімей, про роботу поліції з підлітками та про проведення спільних рейдів. 

Сімейний лікар цікавився, як правильно оформляти свідоцтва про смерть у випадку, коли людина померла від онкологічних захворювань.

Важливою темою зустрічі було обговорення відпочинку дітей у місцевих літніх дитячих таборах. Щороку в селі Осій відпочиває багато дітей з різних куточків України. Василь Негря запевнив присутніх на зустрічі керівників дитячих таборів, що у період літніх канікул чергові екіпажі поліції будуть щодня відвідувати зони відпочинку дітей. Окрім них, до дітей навідуватимуться дільничний офіцер та інспектор ювенальної поліції.
 
У літній період урочище Камянка в селі Осій відвідує багато відпочивальників, серед яких є чимало любителів алкоголю. Актив села підняв питання щодо покарання водіїв за керування  у нетверезому стані та за перевищення швидкості. Керівник поліції запропонував присутнім при виявленні  таких фактів відразу телефонувати на спецлінію «102», йому особисто або керівникам галузевих служб.

Сільський голова Осою Іван Матіко обговорив з Василем Негрею питання співпраці поліції  з мешканцями села. Зокрема, було порушено питання щодо відвідування неблагополучних сімей та притягнення до відповідальності правопорушників.

Василь Негря представив сільській громаді нового дільничного офіцера поліції Аллу Бенедик, яка буде опікуватись селом Осій. 

На завершення зустрічі начальник Іршавського відділення поліції Василь Негря запевнив, що керівництво вживає невідкладні заходи для того, щоб поліція на місцях оперативно та професійно реагувала на повідомлення та заяви громадян, забезпечувала публічний порядок у краї.
                                
                                        

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux