Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Іршави спілкувалися зі школярами про те, як захистити свої права та протидіяти будь-якому виду насильства
Опубліковано 07 грудня 2022 року о 11:19

Інспектор ювенальної превенції поліції Іршави, спільно з поліцейським офіцером громади та дільничним офіцером поліції, відвідали кілька навчальних закладів та провели з учнями заняття на правову тематику. В рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» поліцейські говорили з учнями про протидію булінгу та захист від проявів насильства в сім’ї


Поліцейські Закарпаття продовжують активну діяльність, пов’язану з участю у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства». Особливу увагу співробітники поліції приділяють спілкуванню на цю тему саме з дітьми. 

Так, вчора, 6 грудня, інспектор сектору ювенальної превенції поліції Іршави Яна Горзов, разом із поліцейським офіцером громади Іваном Пукманом та дільничним офіцером поліції Владиславом Дудлою, відвідали кілька місцевих навчальних закладів та провели для учнів середньої та старшої школи виховні заняття.

Поліцейські поспілкувалися з учнями Дубрівської та Керецьківської школи, а також Підгірнянського та Ільницького ліцеїв, про протидію булінгу та алгоритм необхідних дій у випадку проявів насильства в сім’ї.

Співробітники поліції роз’яснили дітям, як розпізнавати перші ознаки психологічного, фізичного, економічного, сексуального насильства. Поліцейські наголосили про важливість розповідати про подібні проблеми педагогам і поліцейським, які завжди готові прийти на допомогу, щоб врятувати здоров’я та життя кожного.

«Ми докладаємо всіх зусиль, щоб «достукатися» до кожної дитини, пояснити, що у випадку, коли вона стає жертвою булінгу чи насильства в сім’ї, найбільшою препоною для свого захисту стає страх дитини розповісти про це комусь. Ми, поліцейські, в режимі 24/7 готові допомогти кожному, хто зіткнувся з такою проблемою, вислухати, розібратися з ситуацією та захистити», — зазначила Яна Горзов.

Разом із поліцейськими діти виготовляли тематичні малюнки та отримали пам’ятки про те, як захистити себе та до кого звертатися у будь-яких небезпечних ситуаціях.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux