Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Перечина завітали до дитячого табору «Лідер» та влаштували для малечі спортивну естафету з корисними призами
Опубліковано 16 серпня 2023 року о 15:15

Співробітники відділення поліції №1 провели пізнавальне інтерактивне заняття для учасників літнього табору «Лідер». З дітками поліцейські пограли в м’яча та провели спортивну естафету, на завершення якої вручили малечі приємні та корисні подарунки

Літо добігає завершення, а попереду новий навчальний рік. Аби корисно та без стресу дітки підготувалися до насиченого освітнього процесу, в Перечині організували літній дитячий табір, який отримав символічну назву «Лідер».

Сьогодні, 16 серпня, він офіційно розпочав роботу. З цієї нагоди до учасників табору –  50-ти діток, віком від 6 до 14 років, – завітали правоохоронці, які цілодобово турбуються про їх безпеку. Інспектор ювенальної превенції поліції Перечина Яна Мельник влаштувала для школярів спортивну естафету. 

Разом з поліцейською дітки подолали смугу перешкод, пограли в м’яча та довідалися про основні правила безпеки, які допоможуть їм уникнути будь-яких негараздів. Крім цього, поліцейська розповіла юним жителям громади як їм поводитися на вулицях їх населених пунктів та нагадала основні правила безпеки дорожнього руху. Діти жваво долучилися до обговорення та поділилися з інспекторкою  життєвими ситуаціями, учасниками або свідками яких вони були. 

Наостанок усім учасникам табору Яна Мельник подарувала світло-відбиваючі стрічки, які з легкістю дітки зможуть прикріпити на свій одяг чи портфель і залишатимуться помітними для водіїв у будь-яку пору доби.

«Вже незабаром новий навчальний рік, а тому всі ми повинні докласти максимум зусиль для того, щоб наші дітки провели його безпечно. Саме тому, щойно ми довідалися про початок роботи літнього табору, одразу вирішили прийти до діток та нагадати їм про основи особистої безпеки. Такі візити приносять приємні враження не тільки малечі, але і нам, адже побачивши вранці їх усміхнені обличчя, позитивний настрій зберігається протягом усього дня».

Діткам поліцейська побажала приємних вражень та цікавого дозвілля у таборі, адже це і є запорукою здорового способу життя.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux