Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття діляться досвідом із майбутніми правоохоронцями
Опубліковано 05 жовтня 2021 року о 14:33

До Головного управління Національної поліції в Закарпатській області  завітали студенти УжНУ. Поліцейські провели для першокурсників екскурсію та розповіли про особливості  роботи різних поліцейських служб 

Сьогодні, 5 жовтня, працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області зустрілися зі студентами Ужгородського національного університету.

Першокурсники юридичного факультету за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» мали змогу ознайомитися з роботою різних поліцейських служб, у тому числі й операторів лінії «102», працівниками Ситуаційного центру.

Про те, що таке криміналістика та наскільки від якісної роботи експертів залежить швидкість розкриття злочину, першокурсникам розповіла інспектор-криміналіст. Присутнім продемонстрували виїзну лабораторію – спеціально облаштований автомобіль, на якому слідчі з експертами виїжджають на місця злочинів. Майбутнім правоохоронцям показали «наповнення» лабораторії: від спеціальних порошків, реагентів – до інструментів та спецосвітлення. 

Також юнаки та дівчата ознайомилися з особливостями роботи психологів-поліцейських та стали учасниками інтерактивного заняття на визначення можливості працювати об’єднаною командою.

Крім того, майбутні правоохоронці мали нагоду дізнатися про роботу пресслужби поліції. Студенти цікавилися взаємодією поліцейських із представниками засобів масової інформації, а також говорили про важливість інформування населення про хід та результати розслідувань резонансних злочинів.

«Як майбутній працівник правоохоронних органів я переконалася в тому, що робота поліцейського потребує не просто знань та професіоналізму, а й найвищого рівня відповідальності, самодисципліни та відданості своїй справі», - поділилася враженнями одна з гостей-першокурсниць.

Зустріч-ознайомлення з роботою працівників поліції була  для студентів-першокурсників першою, проте стане традиційним заходом для всіх, хто в майбутньому хоче стати фахівцем у цій галузі та стояти на варті порядку та безпеки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux