Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття долучились до святкування Міжнародного дня захисту прав дітей
Опубліковано 01 червня 2018 року о 15:42

Працівники поліції усіх районів області завітали до навчальних закладів, щоб привітати дітей зі святом і нагадати, що їхні права та обов’язки завжди під захистом правоохоронців.

Сьогодні, 1 червня, на урочистих заходах, присвячених Дню захисту прав дітей, побували правоохоронці всіх районів Закарпаття.

Поліцейські прийшли в гості до вихованців навчальних закладів не лише зі щирими привітаннями, але й невеличкими подарунками та сюрпризами.

Разом із дітлахами працівники секторів ювенальної превенції проводили різноманітні конкурси та флешмоби. Найпопулярнішими серед них були конкурс дитячого малюнку на асфальті, конкурс танцю, флешмоб у вишиванках тощо.

Мукачівські поліцейські з нагоди Дня захисту дітей влаштували символічну ярмарку «Місто професій». У міському парку школярам підготували 28 станцій, кожна з яких представляла свою  професію. Усі бажаючі мали змогу спробувати себе у якості поліцейського, військового, прикордонника, лікаря, столяра, перукаря та у інших професійних сферах. Виконуючи поставлені завдання, діти отримували, так звані «юніори»,  які могли обміняти  на морозиво  чи інші солодощі. Професія поліцейського стала однією з найпопулярніших серед  запропонованих на святі.

А в Сваляві, окрім флешмобу у вишиванках  для старшокласників організували велозаїзд.

Майже кожен зі школярів міг спробувати себе у ролі помічника правоохоронця за кермом  поліцейського автомобіля чи приміряти екіпірування полісмена.

Діти мали нагоду подивитися показові виступи кінологів зі своїми чотирилапими помічниками, а також послухати музичні композиції у виконанні поліцейського оркестру.

Подібні заходи для дітлахів влаштували спеціалісти ювенальної превенції  Ужгородського відділу та відділення поліції, Великоберезнянського, Перечинського, Мукачівського, Воловецького відділення, Берегівського, Виноградівського відділення, Хустського  відділу та відділення поліції, а також Іршавського відділення, Міжгірського відділення, Тячівського відділу та відділення, Дубівського та Рахівського відділень поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux