Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття переймаються безпекою школярів
Опубліковано 03 вересня 2020 року о 16:40

З початком нового навчального року правоохоронці Закарпаття здійснюють в краї профілактичні заходи, метою яких є забезпечення правової безпеки та захисту школярів, формування у навчальних закладах безпечного середовища для дітей. 

Цього тижня розпочався навчальний процес в усіх освітніх закладах області. Аби навчання школярів було безпечним, працівники поліції, передовсім ювенали, проводять в області відповідні профілактичні заходи.

Серед іншого, поліцейські перевіряють дотримання карантинного режиму в навчальних закладах. Проводять профілактичні рейди з метою недопущення відпуску неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів працівниками закладів торгівлі, які розташовані поблизу навчальних закладів. 

Також ювенальні поліцейські збиратимуть інформацію щодо школярів, які без поважних причин не відвідують навчальний заклад, вивчатимуть причини неявки дітей у школу, відвідуватимуть сім’ї юних «прогульників».

Наряди поліції здійснюють контроль за дотриманням правил дорожнього руху всіма його учасниками поблизу закладів освіти та місць скупчення дітей. З водіями шкільних автобусів проводяться роз’яснювальні бесіди з приводу безпечного перевезення дітей.     

Аби навчальний рік був безпечним для наших дітей, працівники ювенальної превенції територіальних підрозділів поліції краю проводять робочі зустрічі з представниками органів освіти, служб у справах дітей та громадськістю. 

3окрема, сьогодні, 3 вересня, інспектор ювенальної превенції Берегівського відділу поліції капітан Олександр Михайлов відвідав місцеві ЗОШ №№3,7,9,10  та Берегівську угорську гімназію. 

Старший лейтенант Іршавського відділення поліції Яна Горзов побувала в сільських школах Сільця, Заріччя, Кам'янського, Хмільника, Доробратова, Мідяниці, Горбка,  а також в ЗОШ №№1,2 міста Іршава, Іршавській гімназії. 

Разом із представниками освіти та служби у справах дітей правоохоронці здійснили перевірки дотримання в навчальних закладах карантинних вимог з метою формування безпечного середовища для дітей.

Такі превентивні заходи ювенальна поліція проводить в усіх районах області.


                                               

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux