Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття показали студентам роботу тренінгового центру
Опубліковано 23 грудня 2021 року о 11:56

Студенти спеціальності право та правоохоронна діяльність Ужгородського національного університету завітали в тренінговий центр поліції Закарпаття щоб краще зрозуміти роботу працівників поліції. Студентам розповіли про усі плюси носіння поліцейського однострою, також і про виклики, які ставить ця непроста професія.

У тренінговому центрі поліції Закарпаття відбулася зустріч правоохоронців із студентами Ужгородського національного університету. Здобувачам спеціальності право та правоохоронна діяльність розказали та показали у чому ж полягають основні завдання поліцейських.

Також наголосили якими навичками вони повинні володіти, щоб під час виконання особливо складних завдань не наражати на небезпеку себе та інших людей.

Начальник тренінгового центру Андрій Арутюнов розповів студентам про головні виклики, які кидає правоохоронцям їх непроста робота.

«У надзвичайних ситуаціях немає багато часу на прийняття важливих рішень, тому базові знання повинні бути в пам’яті поліцейського завжди. Крім того, кожен з них повинен бути готовий до найскладніших ситуацій у будь-який час, адже саме від швидкої та правильної реакції правоохоронця іноді залежать життя людей», – відзначив Андрій Арутюнов.

Він також наголосив, що бути поліцейським – це вчитися та покращувати свої навички все життя. Під час лекції правоохоронець відзначив, що бути одним із команди НПУ – це не проста і дуже відповідальна робота, проте вона приносить дуже багато користі суспільству.

Андрій Арутюнов зазначив, що кожен повинен приходити в поліцію з усвідомленням важливості своєї місії та розумінням відповідальності.

Студенти переглянути кілька фільмів про складні моменти, з якими може зіткнутися під час робочих буднів поліцейських. Спільно обговорили усі ці моменти.

Насамкінець про свою роботу розповіли правоохоронці Роти поліції особливого призначення та Корпусу оперативно-раптової дії. Також спецпризначенці показали своє спорядження студентам.

Учасники екскурсії відзначили, що зустріч була максимально корисною, адже ті, хто вирішив присвятити життя поліції, отримали змогу краще зрозуміти важливість професії правоохоронця.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux