Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття виявили за добу 11 нетверезих водіїв
Опубліковано 07 лютого 2020 року о 10:55

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Тячівському, Хустському, Берегівському районах. Ще 6 нетверезих  водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. 

У місті Мукачево вночі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому була несправна одна фара. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,49 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Драгово Хустського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На водія склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.  

У місті Берегово вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 0,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Дулово Тячівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Колодне у  стані алкогольного сп’яніння, який вже позбавлений судом права керування. Від  проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Грушево на Тячівщині поліцейські зупинили чоловіка, який керував без захисного шолома незареєстрованим мотоциклом. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux