Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття виявили за добу 14 п’яних водіїв
Опубліковано 07 травня 2019 року о 10:43

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Іршавському, Рахівському, Воловецькому, Великоберезнянському районах. Ще дев’ятьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У Чопі вночі сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Маzdа» іноземної реєстрації з’їхав з дороги в кювет. В аварії ніхто не постраждав, але коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, то з’ясували, що водій, житель Ужгорода, взагалі не має водійського посвідчення і перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,31 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У селі Білки на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2108», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Ільниця в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

В селі Ужок на Березнянщині поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «Mеrсеdеs», який робив незрозумілі маневри. За кермом чужого автомобіля перебував молодий житель сусіднього села Волосянка. Юнак не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Воловці вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, який порушив вимогу дорожнього знаку. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у водія  виявили 2,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Верхнє Водяне Рахівського району ввечері поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував житель села Калини Тячівського району. Водій був у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 0,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

Ще 9 нетверезих водіїв за минулу добу виявили працівники патрульної поліції області.  
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux