Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття виявили за добу 7 п’яних водіїв, два з яких попалися повторно
Опубліковано 10 травня 2019 року о 10:57

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Перечинському, Свалявському, Берегівському, Хустському районах. Ще одного п’яного  водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Ратівці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, який мав сліди пошкодження після ДТП. За кермом перебував житель Ужгорода, який взагалі не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,40 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У місті Хуст працівники групи реагування патрульної поліції одержали пізно ввечері інформацію від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік, який може накоїти лиха. Правоохоронці зупинили вказаний автомобіль марки «Skoda Оctаvіa», за кермом якого перебував у нетверезому стані житель Виноградівщини. У лютому цього чоловіка вже зупиняли за аналогічне правопорушення. 

Водія доставили до лікарні, але від проходження медосвідування він відмовився. На підставі візуального висновку лікаря правоохоронці склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Машину затримали на спецмайданчик поліції.  

У тому ж Хусті ввечері поліцейські зупинили незареєстрований скутер марки «Hоndа Dіо», який їхав тротуаром. Керував ним без захисного шолома місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні він відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Порошково Перечинського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Lаnоs», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Драгер виявив у нього 0,47 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили  водійське  посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Сваляві поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2102», який виконував незрозумілі маневри. Керував машиною місцевий житель, який місяць тому вже був затриманий за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тепер попався знову. 
Під час проходження медосвідування в лікарні у водія виявили 0,245 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування. 

Ще двох нетверезих водіїв за минулу добу виявили працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу та працівники обласного управління патрульної поліції.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

   
 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux