Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття задокументували 6 п’яних водіїв, про двох з яких правоохоронцям повідомили громадяни
Опубліковано 10 червня 2019 року о 10:15

Упродовж минулих вихідних працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Іршавському, Мукачівському, Свалявському районах. Ще двох п’яних  водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. 

Правоохоронцям Іршавщини надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що в селі Ільниця їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Fоrd». Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, яким керував житель села Сільце Іршавського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у водія виявили 2,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Поліцейським Мукачівщини надійшла інформація від місцевих жителів про те, що в селі Кольчино на автомобілі марки «Volkswagen Gоlf» їздить п’яний чоловік, який може накоїти лиха. Опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль іноземної реєстрації, яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення, якого не має взагалі. Під час проходження медосвідування в лікарні у водія виявили 0,96 проміле алкоголю. На правопорушника склали  адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У тому ж Кольчино ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Hоndа», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

Водія незареєстрованого мопеда зупинили вночі в місті Свалява працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення. Чоловік керував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,67 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.     
Двох нетверезих водіїв також виявили працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux