Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Закарпаття задокументували за добу 6 п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП
Опубліковано 11 листопада 2020 року о 10:13

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували факти керування транспортними засобами у стані   сп’яніння в Свалявському, Воловецькому, Берегівському, Рахівському  районах. Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. 

У селі Оросієво на Берегівщині вчора ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2107» з’їхав з дороги в кювет. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків. Коли на місце аварії прибули працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу, то виявили, що винуватець автопригоди, житель села Бене, не має водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у чоловіка виявили 2,8 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селищі Ясіня на Рахівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Subаru», який стояв посеред дороги. За кермом автомобіля перебував житель Івано-Франківської області у стані алкогольного сп’яніння, який відмовився пройти відповідне медосвідування. Також не надав водійського посвідчення. На правопорушника було складено адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

У Сваляві ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Sеаt», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, який не надав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,64 проміле. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування у  стані алкогольного сп’яніння і за керування  без належних документів та відсторонили його від керування. 

Воловецьким правоохоронцям надійшла ввечері інформація від небайдужих громадян про те, що містом їздить на автомобілі марки «Кіа Sоrеntо» нетверезий чоловік. Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції Воловецького  відділення зупинили в місті вказаний автомобіль, за кермом якого перебував житель села Верб’яж Воловецького району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування у водія виявили 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали  адмінпротокол  за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Ще двох нетверезих водіїв за минулу добу виявили працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux