Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція Закарпаття активно долучається до Всеукраїнської програми ментального здоров`я «Ти як?»
Опубліковано 30 листопада 2023 року о 15:20

У межах активного впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров`я «Ти як?» до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області завітала регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” ініційованої першою леді України Оленою Зеленською. З працівниками поліції провели тематичне заняття та роздали інформаційно-просвітницькі матеріали 

Днями у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася ознайомча зустріч регіональної представниці Олени Зеленської – Таїсії Симочко, яка реалізовує завдання визначені Всеукраїнською програмою ментального здоров`я «Ти як?», зі співробітниками поліції апарату.

Основна мета візиту, як і однойменної програми в цілому, – це сприяння формуванню культури піклування про ментальне здоров'я серед цивільних громадян та працівників правоохоронних органів. 

Під час заняття поліцейські дізналися про найбільш ефективні та прості способи покращення власного психологічного стану. Також Таїсія Симочко розповіла про спеціалістів, які надають послуги психоемоційної підтримки ветеранам війни та в разі потреби можуть надавати такі послуги поліцейським, про наявні в Закарпатській області громадські організації, які діють за цією програмою й окреслила шляхи подальшої взаємодії у даному напрямку. 

Співробітники сектору психологічного забезпечення Управління кадрового забезпечення поліції Закарпаття також наголосили на підтримці збалансованого психологічного клімату в колективі та важливості взаємодії із колегами ГУ ДСНС в Закарпатській області, зокрема за напрямком надання першої психологічної допомоги у випадку настання надзвичайних ситуацій на території краю.

Наостанок учасників заняття ознайомили з найбільш дієвими вправами для зняття гострих стресових станів. 

Поліцейським роздали інформаційно-просвітницькі матеріали, ознайомившись з якими, вони матимуть змогу надалі самостійно обирати підходящий для них спосіб покращення самопочуття, у тому числі рекомендувати ці способи адаптації членам своїх сімей, громадянам та іншим особам.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux