Портал в режимі тестування та наповнення
Працівники поліції Закарпаття затримали чотирьох п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП
Опубліковано 03 жовтня 2018 року о 12:44

За минулу добу працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в  Хустському, Мукачівському, Берегівському, Рахівському районах

 

Уночі, близько 1:30 год., в селі Клячаново Мукачівського району сталася ДТП. Автомобіль марки «Fоrd Fосus» іноземної реєстрації, яким керував 22-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, врізався на швидкості в електричний стовп. Від удару машина перекинулася на дах. Внаслідок ДТП частина села залишилася без світла, вийшла з ладу електрична техніка. 

На щастя, молодий водій та його пасажир серйозно не постраждали, чого не скажеш про автомобіль. Прибувши на місце пригоди, працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського району доставили водія в лікарню. Там у нього виявили під час медосвідування 1,17 проміле алкоголю. 

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик відділу поліції. Окрім того, винуватцю пригоди доведеться відшкодовувати електромережі заподіяні збитки. 

У місті Хуст працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі незареєстрований скутер, яким керував житель Берегівського району. Чоловік не мав документів на право керування і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування відмовився. У присутності двох свідків  правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи, скутер затримали на спецмайданчик.  

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Оpеl Аstrа» іноземної реєстрації, на якому була несправна одна фара. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У місті Рахів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі  автомобіль марки «ВАЗ-2109», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux