Портал в режимі тестування та наповнення
На Закарпатті поліція затримала викрадача елітного позашляховика та квартирного крадія в одній особі
Опубліковано 08 травня 2020 року о 09:42

У Мукачеві серед ночі невідомі проникли до помешкання містянина та викрали звідти готівку, а також ключі до елітного позашляховика, на якому згодом і зникли у невідомому напрямку. Поліція провела оперативні заходи та встановила особи викрадачів. Одного з них уже вдалося затримати

В ніч з 6-го на 7 травня, невідомі особи вчинили цинічний злочин – шляхом пошкодження замка на вхідних дверях, незаконно проникли до помешкання 41-річного мукачівця. Злочинці добре знали, що в будинку перебувають господарі, тому можна припустити, що вони були готові і до вчинення більш тяжкого злочину, але їм пощастило і господарі не прокинулися. З будинку крадії забрали готівку в іноземній валюті, дороговартісний годинник та ключі від елітного автомобіля марки «Mercedes GLS». Сівши за кермо даного авто, з місця події особи зникли, а згодом власник повідомив  про злочин до поліції. Крім того, з метою знищення слідів злочину, викрадачі забрали з будинку сервер з відеозаписами камер спостереження.

За лічені години працівники поліції встановили місце знаходження викраденого авто. Злочинці сховали транспортний засіб у полі між населеними пунктами Кучава та Ділок Мукачівського району.

Працівники управління карного розшуку та слідчого управління, спільно з працівниками Мукачівського відділу поліції встановили причетних до злочину осіб. Йдеться про мукачівця та свалявчанина. 40-річного мукачівця вже затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Відносно іншого – оперативники вживають заходи щодо його затримання.

Також, за місцем проживання фігурантів справи, працівники поліції провели ряд обшуків з метою збору доказів їх причетності до злочину.

Слідчі інкримінують фігурантам незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку, поєднану з проникненням у житло.

Кожен день поліція Закарпаття проводить роботу, яка направлена на захист та охорону прав громадян нашого краю. Раптовість, наступальність та перевага сил є запорукою успіху роботи поліції Закарпаття. Зробимо Закарпаття безпечнішим разом!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux