Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція Закарпаття розкрила шість майнових злочинів, два з яких скоїли неповнолітні
Опубліковано 12 лютого 2019 року о 14:53

Крадіжку чужого майна розкрили працівники поліції Ужгорода, Мукачева, Сваляви, Берегова, Тячева та Воловецького району. За усіма фактами розпочато слідство.

Працівники Свалявського відділення поліції оперативно розкрили крадіжку з місцевої школи. Невідомий, пошкодивши вікно на котельні, викрав звідти два циркуляційні насоси, вартість яких 30 тисяч гривень. Вжитими оперативними заходами працівники кримінальної поліції, групи реагування патрульної поліції та дільничні того ж дня встановили особу причетну до крадіжки. Ним виявився 32-річний мукачівець. Один з насосів вилучено. Кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 185 ККУ. 

Правоохоронці Ужгорода  розкрили крадіжку з  будинку місцевого мешканця. Як встановили правоохоронці, крадіжку скоїв 17-річний житель Ужгородського району. Хлопець пошкодивши вхідні двері у будинку заявника, викрав ювелірні вироби, які здав до ломбарду. За ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка,поєднана з проникненням у житло) триває слідство. Зараз вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.

У Мукачеві працівники кримінальної поліції відділу викрили на крадіжці 31-річного мешканця села Горонди. Чоловік скоїв крадіжку майна з підвального приміщення мукачівця. Слідство триває. 

Працівники Берегівського відділу поліції розслідують крадіжку з місцевого супермаркету. Кримінальне правопорушення скоїла 26-річна місцева мешканка. З крамниці жінка  викрала продукти харчування та алкогольні напої. Наразі доведено, що берегівчанка обкрадала цей магазин вісім разів. 

На Воловеччині правоохоронці розкрили крадіжку свійської тварини. У злочині підозрюється 43-річний мешканець села Абранка. 

Крадіжку з місцевого фітнес клубу розслідують працівники Тячівського відділу поліції. Звідти, з шафи роздягальні викрали гроші, які належать місцевому мешканцю. У злочині підозрюється 14-річний  мешканець Тячівщини. Кримінальне провадження розслідують за частиною 3 статті 185 ККУ. 

 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux