Портал в режимі тестування та наповнення
У Мукачівському районному управлінні поліції після капітального ремонту запрацював оновлений ізолятор тимчасового тримання
Опубліковано 11 липня 2023 року о 17:50

У місті Мукачево заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Роман Ус разом з представниками центрального органу управління поліції поновили діяльність оновленого ізолятора тимчасового тримання. Тепер в ІТТ поліпшено умови перебування затриманих осіб, а також переобладнані камерні та службові приміщення. І головне – ізолятор облаштовано сучасним технічним обладнанням, за допомогою якого проводиться безперервна фіксація всіх дій із затриманими особами


Сьогодні, 11 липня, на базі Мукачівського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області розпочав роботу оновлений ізолятор тимчасового тримання. На заході були пристуні заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Роман Ус, представники Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ, начальник ДУ Закарпатська установа виконання покарань Ігор Турлакевич, представник Уповноваженого ВРУ з прав людини Андрій Крючков та представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В установі проведено капітальний ремонт, переобладнано камерні та службові приміщення, покращено умови тримання осіб. Облаштовано робоче місце інспектора з дотримання прав людини ІТТ.


Серед іновацій – усі приміщення відтепер оснащені сучасним цифровим відеоспостереженням з можливістю здійснення зовнішнього дистанційного контролю.

Таким чином поліція забезпечує належний рівень дотримання прав утримуваних осіб, і в той самий час захищає своїх поліцейських від безпідставних звинувачень. 

В оновленому ІТТ одночасно можуть утримуватися 15 осіб.

«Ми впевнено крокуємо у ногу з часом. Поступово у нашій області впроваджується система, яка покликана удосконалити увесь механізм забезпечення прав людини. Йдеться як про осіб, які утримуються у ізоляторах тимчасового тримання, так і про правоохоронців, які з ними працюють. Цілодобова система відеоспостереження дозволяє відстежувати дії усіх присутніх у приміщенні та буде допоміжним фактором для збору доказів у випадку скарг з боку будь-якої зі сторін» - зазначив заступник начальника ГУНП в Закарпатській області полковник Роман Ус.


Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux