Портал в режимі тестування та наповнення
У поліції Закарпаття відбулася екскурсія для хлопців та дівчат, які навчаються в ліцеї «Лідер»
Опубліковано 15 грудня 2022 року о 16:04

Учні Ужгородської загальноосвітньої школи № 20 завітали до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Поліцейські розповіли  хлопцям та дівчатам про особливості своєї роботи, показали «в дії» лінію «102», відвідали з ними відомчий музей. На завершення зустрічі на дітей чекав музичний подарунок від оркестру поліції


Ювенали поліції області продовжують спілкуватися з дітьми та разом із проведенням занять на правову тематику розповідають про роботу поліцейських краю. 

Для того, щоб детальніше ознайомити школярів із напрямками роботи працівників поліції, ювенали нерідко організовують пізнавальні екскурсії. Одна з таких відбулася сьогодні, 15 грудня, у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області для учнів Ужгородської загальноосвітньої школи №20 – ліцею «Лідер».

Поліцейські розповіли ліцеїстам про алгоритм роботи лінії «102», Ситуаційного центру. Учні ознайомилися з роботою поліцейських різних відділів та відділень поліції. Крім того, діти дізналися про службу деяких із працівників, котрі тепер знаходяться на де окупованих територіях, щоб допомагати місцевим жителям.

Разом із керівником відомчого музею Володимиром Цанько начальник сектору ювенальної поліції Андрій Курта провів для гостей екскурсію відомчим музеєм. Діти дізналися про період створення правоохоронного органу на Закарпатті, почули цікаві історії, що стосувалися гучних розкриттів справ, побачили різноманітні експонати, серед яких і речові докази деяких кримінальних справ.

Спеціальний сюрприз для ліцеїстів організував оркестр поліції Закарпаття. Саме під час екскурсії діти потрапили на планову репетицію. Поліцейські із задоволенням виконали для них музичний подарунок. Виступ був насиченим сучасними естрадними патріотичними піснями та композиціями, серед яких «Червона калина», «Там, біля тополі…», «Горить, палає техніка ворожа…» та інші. 

Із позитивними емоціями та враженнями школярі повернулися до шкільних занять та разом із поліцейськими домовилися про продовження подібних екскурсій.

Відділ комунікації поліції Закарпаття


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux