Портал в режимі тестування та наповнення
У поліції Закарпаття відбулася міжвідомча нарада з питань детінізації економіки
Опубліковано 26 лютого 2020 року о 17:31

У Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася міжвідомча нарада за участі керівництва правоохоронних структур та органів влади краю, на якій розглядалися невідкладні питання детінізації економіки нашої держави.

Сьогодні, 26 лютого, в ГУНП області відбулася міжвідомча нарада під головуванням т.в.о начальника поліції Закарпаття полковника Івана Пеняка. Вона була присвячена питанням детінізації економіки нашої держави.

Участь в нараді, окрім керівників підрозділів поліції краю, взяли представники обласної влади, контролюючих структур області та представники громадськості.  
Як наголосив т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Іван Пеняк, завданнями та вимогами Кабінету Міністрів України на підрозділи Національної поліції покладено значний обсяг з комплексу невідкладних заходів із детінізації економіки. Серед них – протидія незаконному гральному бізнесу, незаконному використанню надр та корисних копалин, нелегальному обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту та лікеро-горілчаної продукції.  

З цією метою на Закарпатті буде створено спільні робочі групи, до складу яких, окрім поліцейських, увійдуть представники структурних підрозділів органів місцевої влади, ДСНС, прикордонної, митної, податкової служб, служби захисту споживачів, служби геології та надр України, держагенства лісових ресурсів тощо. Також до складу таких спільних груп буде включено представників громадськості та громадських активістів.

В області діятиме спеціальна телефонна «гаряча лінія» поліції, на яку громадяни, серед іншого,  зможуть повідомляти інформацію про наявність у їхніх населених пунктах незаконних ігротек, автозаправок, факти самовільного видобутку гравію, незаконного виготовлення та розповсюдження алкогольних напоїв, контрабанди тютюнових виробів тощо. Поліція оперативно реагуватиме на таку інформацію та притягуватиме винних осіб до передбаченої законом відповідальності.

Про телефони даної «гарячої лінії» з питань детінізації економіки ми повідомимо додатково.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux