Портал в режимі тестування та наповнення
У поліції Закарпаття відбувся міжвідомчий семінар щодо поліпшення співпраці правоохоронних служб із органами влади
Опубліковано 07 червня 2019 року о 10:06

Участь у семінарі з організації співпраці та взаємодії правоохоронців із органами державної влади та місцевого самоврядування, організатором якого виступило Міністерство внутрішніх справ України, взяло керівництво поліції Закарпаття, обласних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Держприкордонслужби, Ужгородського батальйону Національної гвардії

Учора, 6 червня, в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області з ініціативи Міністерства внутрішніх справ України відбувся навчальний семінар з організації співпраці та взаємодії територіальних органів системи МВС з органами місцевого самоврядування і місцевими державними адміністраціями, а також навчальний тренінг із комунікації в соціальних мережах.

Участь у семінарі взяли керівники територіальних органів системи МВС України: обласного управління та районних підрозділів Національної поліції, батальйону Національної гвардії, обласних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міграційної служби, Мукачівського та Чопського прикордонних загонів. 

Участь у тренінгу взяли працівники згаданих територіальних органів, відповідальні за зв’язки з громадськістю та ЗМІ й за наповнення контентом сторінок правоохоронних відомств у соціальних мережах.

З вітальним словом до гостей та учасників семінару звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин. 

Закарпатську обласну державну адміністрацію на зустрічі представляв начальник відділу запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними органами Леонід Кулик-Куличенко.

Основними спікерами зустрічі були: Федір Кириленко - заступник начальника Управління медіакомунікацій Міністра - начальник відділу контенту ДОАР МВС;  Сергій Гурський – головний психолог відділу психологічного забезпечення управління проходження служби та психологічного забезпечення Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України; Вікторія Рядінська - завідувач лабораторії проблем правового та організаційного забезпечення діяльності Міністерства ДНДІ МВС; Андрій Загорулько - начальник відділу запровадження діяльності служби 112 МВС; Вікторія Мартиросян – головний спеціаліст Управління медіакомунікацій МВС України. 

На семінарі було розглянуто питання організації співпраці правоохоронних органів із органами державної влади та місцевого самоврядування та шляхи вирішення можливих проблем. З цього приводу міністерством розроблено відповідний методичний посібник, який спікери роздали присутнім на семінарі керівникам правоохоронних органів краю. 

У другій частині зустрічі відбувся тренінг для працівників територіальних органів, відповідальних за наповнення контентом сторінок у соціальних мережах. Федір Кириленко та Вікторія Мартиросян надали конкретні рекомендації щодо фахового наповнення інформацією сторінок правоохоронних органів у соціальних мережах. Учасникам тренінгу було роздано методичні посібники щодо використання соціальних мереж у державному секторі. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
  
 


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux