Портал в режимі тестування та наповнення
Від початку поточного року поліцейські отримали майже півсотні подяк
Опубліковано 18 квітня 2018 року о 17:37

За сумлінну роботу, оперативність та професіоналізм поліцейським висловили вдячність жителі дев’яти районів Закарпаття. Працівники поліції Ужгородщини, Мукачівщини, Хустщини, Берегівщини, Тячівщини, Виноградівщини, Свалявщини, Іршавщини та Воловеччини отримали 45 подяк.

Однією з особливостей роботи поліцейського є вміння блискавично реагувати в складних ситуаціях і приймати рішення, ставлячи на перше місце найдорожче — людське життя та здоров’я.

Для поліцейського — це звичне виконання своїх обов’язків. Для громадян — вдячність за допомогу і оперативність. За відданість своїй справі та професійність поліцейським Закарпаття протягом майже чотирьох місяців цього року подякували  45 людей.

Найбільше подяк, які надходять на адресу працівників поліції, стосується швидкості реагування на виклики, а також розуміння, небайдужість та швидку допомогу у скрутних ситуаціях на дорогах. Особливо це стосується зимового періоду, коли рух автомобілів ускладнений через погодні умови. 

Так, наприклад, водії з  Ужгородщини та Хустщини, а в деяких випадках й іноземці, зверталися на лінію «102», аби подякувати полісменам, які допомогли  відремонтувати авто, що зламалося посеред дороги, змінити колесо чи витягнути автомобіль, що застряг у снігу.

Деякі подяки стосуються роботи правоохоронців, яким вдалося майже одразу затримати підозрюваних у скоєнні злочину. До прикладу, поліцейським, які наздогнали крадія гаманця в жінки чи товарів із магазину. 
Крім того,  півдесятка подяк стосується працівників слідчого управління, які не лише якісно, але й швидко виконали свою роботу у рамках кримінальних проваджень, що стосувалися майнових злочинів.

Високо оцінюють краяни й профілактичну роботу правоохоронців. Так, наприклад, кілька заяв із словами вдячності надійшло на адресу працівників Дубівського відділення поліції. Працівники групи реагування патрульної поліції швидко врегулювали конфліктну ситуацію в селі Нересниця, де через стихійний ринок значно ускладнювався рух автомобілів. 

Поліцейські, на адресу яких надійшли подяки, вдячні краянам за високу оцінку їх роботи і докладатимуть максимум зусиль, аби виправдати довіру до них громадян.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux