Портал в режимі тестування та наповнення
Ярослав Колесник долучився до відкриття call-центру, який координуватиме роботу Центру безпеки громадян на Тячівщині
Опубліковано 02 лютого 2023 року о 19:19

У селищі Солотвино, що на Тячівщині, відкрито станцію, яка прийматиме та оброблятиме інформацію для подальшої роботи команди Центру безпеки громадян. При Центрові безпеки заради якнайшвидшої допомоги заявникам спільно працюють працівники поліції, які водночас несуть службу на поліцейській станції, а також рятувальники та медики. На офіційне відкриття центру оперативного реагування завітали консул Румунії в Солотвино та народний депутат України

Сьогодні, 2 лютого, на Тячівщині, у селищі Солотвино, розпочав своє функціонування call-центр Центру безпеки громадян. Це перший в області пункт, який об’єднує у своїй діяльності працівників поліції, рятувальників та співробітників медичної сфери. 

Офіційне відкриття call-станції відбулося за участі начальника поліції Закарпаття – генерала поліції третього рангу Ярослава Колесника, пана консула Румунії в Солотвино Флоріна Граціана Пирву, народного депутата Миколи Галушка, а також керівника Головного управління ДСНС в Закарпатській області Романа Гудака.

Саме завдяки роботі call-центру координуватиметься робота команди вказаного Центру безпеки.  Алгоритм дій включає прийом повідомлень, обробку інформації та передачу даних для негайного реагування на виклики. 

А співпраця працівників ДСНС, поліції та медиків  забезпечить надання громадянам ефективної екстреної допомоги. Метою Центру безпеки є не лише негайна допомога, але й профілактика та підтримка публічного порядку, пожежної безпеки та протидія проявам будь-яких порушень загалом.

Вказані служби розміщуються в окремих передбачених для цього приміщеннях, з усім необхідним сучасним обладнанням та відеоспостереженням, що дозволяє контролювати стан правопорядку на території. Крім того, Центр повністю вкомплектовано транспортними засобами. 

Поліцейські, які беруть участь у організації та здійсненні роботи Центру одночасно несуть службу, працюючи на поліцейській станції, і в такий спосіб підсилюють безпекову ситуацію на території обслуговування. 

Начальник поліції Закарпаття Ярослав Колесник наголосив, що невдовзі до вже діючих трьох поліцейських, які несуть службу в Центрі безпеки, доєднаються нові працівники, які так само віддано працюватимуть заради безпеки та допомоги людям.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux