Портал в режимі тестування та наповнення
За добу поліція Закарпаття розкрила шість майнових злочинів
Опубліковано 20 вересня 2018 року о 12:54

Правоохоронці встановили особи громадян, які скоїли майнові злочини на території області

Протягом останньої доби закарпатським полісменам вдалося розкрили одразу шість крадіжок. 

У Мукачеві вчора троє осіб викрали прапор з адмінбудівлі мерії. Спрацювавши оперативно, місцеві правоохоронці встановили, що до викрадення державного стягу причетні двоє мукачівців, віком 21 та 23 роки. Причетних до скоєння майнового злочину розшукали. За фактом кримінального правопорушення розпочали слідство. 

Рахівські правоохоронці тим часом розшукали чоловіка, який викрав з-під магазину бензопилу, що належала 55-річному місцевому мешканцю. Поліція, що прибула за викликом, опитала заявника та встановила, що інцидент мав місце ще на початку серпня. Тоді у селищі Великий Бичків, невідома особа викрала бензопилу іноземного виробництва, яку потерпілий залишив поблизу магазину. У ході оперативно-розшукових заходів, персону викрадача встановили. Ним виявився 49-річний місцевий житель. Правоохоронці також встановили, що фігурант причетний до крадіжки велосипеда у мешканця Великого Бичкова. 

Чоловіка розшукали. З ним працює поліція. За фактом правопорушення розпочато слідство за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. 

Крім цього, рахівським співробітникам сектору реагування патрульної поліції оперативно вдалося встановити попередні обставини викрадення документів та ключів від авто у мешканця району. 

Поліцейські оперативно опрацювали територію, де трапився майновий злочин, опитали імовірних свідків та з’ясували, що у злочині підозрюється 27-річний житель Чернівецької області. У скоєному чоловік зізнався. У справі триває досудове розслідування. 

Тим часом ужгородські поліцейські розшукали викрадений з прилавку магазину мобільний телефон заявниці. 
Правоохоронці оперативно оглянули прилеглу територію та встановили, що до майнового злочину причетний 39-річний ужгородець. Чоловіка опитали. Триває слідство. 
Свалявська ж поліція встановила особу причетного до викрадення рибальських сіток та велосипеда у жительки райцентру. Встановлено, що крадіжку скоїв раніше судимий за майнові злочини 55-річний мукачівець.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux