Портал в режимі тестування та наповнення
За дві  доби на Закарпатті виявили 14 нетверезих водіїв
Опубліковано 02 травня 2019 року о 14:23

Протягом двох діб працівники груп реагування патрульної поліції та Управління патрульної поліції Закарпатської області зупинили 14 краян, які керували авто в нетверезому стані. На порушників безпеки дорожнього руху складено адмінматеріали

Протягом 30 квітня – 1 травня в Хустському, Виноградівському, Іршавському, Свалявському,  Перечинському, Воловецькому та Тячівському районах працівники поліції склали 14 адмінматеріалів за керування транспортними засобами напідпитку.

Так, у селі Данилово Хустського району правоохоронці зупинили водія автомобіля «Opel Astra». Мешканець сусіднього села Чумалево рухався автодорогою з непристебнутим паском безпеки. Чоловік не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Освідчення на драгері показало 1,82 проміле алкоголю в крові чоловіка. Проте поліцейські склали адмінматеріали за керування авто напідпитку  не лише на водія, а й на його родича, якому водій передав керування автомобілем. 

30 квітня опівночі між селами Драгово та Крайниково Хустського району поліцейські зупинили автомобіль із пошкодженнями передньої частини. Водій авто«Mersedes» не зміг пояснити причину пошкоджень та мав ознаки алкогольного сп’яніння. Проте від медосвідчення на вміст алкоголю в крові відмовився. Автомобіль затримано на штрафмайданчик  Хустського відділу поліції.

Того ж дня у Виноградові поліцейські зупинили «ВАЗ 2106», на якому не працювала ліва фара. 40-річний виноградівець відмовився від проходження медекспертизи та був відсторонений від керування.

Нетверезого водія без водійського посвідчення зупинили поліцейські Іршавщини. На вулиці Гагаріна в райцентрі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили водія «ВАЗ 2106», який під час руху розмовляв по мобільному телефону. 

У селі Сусково Свалявського району адмінматеріали склали на нетверезого водія «ВАЗ 2105», який скоїв ДТП. Рухаючись одною з вулиць, водій скоїв зіткнення з іншим автомобілем «ВАЗ», припаркованим на узбіччі. 

1 травня у Перечинському районі, а саме між населеними пунктами Сімер і Тур’ї Ремета, працівники поліції зупинили двох нетверезих водіїв, які небезпечно маневрували дорогою. Водіїв «Audi» та «ВАЗ» освідчили на стан алкогольного сп'яніння і виявили 1,24 та 0,74 проміле алкоголю в їх крові.

У Воловці за рух на автомобілі без номерного знака та небезпечне маневрування правоохоронці зупинили водія ватажівки «MAN». За кермом мукачівець перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Крім того, адмінпротоколи за керування транспортними засобами склали працівники груп реагування патрульної поліції Виноградівщини та Тячівщини, а також працівники Управління патрульної поліції Закарпатської області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux