Портал в режимі тестування та наповнення
За минулу добу правоохоронці Закарпаття зупинили 11 нетверезих водіїв
Опубліковано 05 жовтня 2019 року о 12:30

Працівники груп реагування патрульної поліції у 8 районах області задокументували 9 випадків керування авто в нетверезому стані. Серед порушників правил безпеки дорожнього руху – водій, який скоїв ДТП, не надавши переваги службовому поліцейському авто, яке виїжджало за викликом, а також свалявчанин, який скоїв ДТП та покинув місце події, та виноградівець у стані наркотичного сп’яніння. Ще двох п’яних водіїв зупинили працівники Управління патрульної поліції в Закарпатській області 

Вчора, 4 жовтня, у селі Глибинне Свалявського району працівники групи реагування патрульної поліції отримали повідомлення від громадян про ДТП, в якому водій не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою. На місці події працівники поліції з’ясували, що водій автомобіля «SKODA Octavia» рухався автодорогою в напрямку міста Свалява. Здійснюючи поворот,  чоловік не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою, проте покинув місце події. Впродовж години працівники поліції встановили особу водія та розшукали порушника правил безпеки дорожнього руху. Мешканець Іршавського району не пред’явив водійського  посвідчення та  був у стані алкогольного сп’яніння, від проходження медекспертизи відмовився.

Ще одна ДТП за участі нетверезого 26-річного мешканця села Тросник  сталася у місті Виноградів. Перебуваючи за кермом автомобіля «Audi» на підпитку, чоловік не надав перевагу в русі службовому поліцейському автомобілю, який здійснював виїзд  за повідомленням,  рухаючись головною  дорогою, і зіткнувся з ним. Освідчення на вміст алкоголю в крові водія «Audi» показало результат  1,5 проміле.

Крім того, у селі Вилок Виноградівського району працівники поліції зупинили автомобіль «Mazda», який рухався дорогою з пошкодженими вікнами і відсутнім заднім склом. Водій перебував у стані наркотичного сп’яніння, що й підтвердила експертиза. Водійські права у місцевого мешканця правоохоронці вилучили.

У селі Княгиня Великоберезнянського району працівники поліції зупинили нетверезого мотоцикліста, який їхав без захисного шолома. Посвідчення водія чоловік не надав, а від проходження медекспертизи на стан алкогольного сп’яніння відмовився.

Ще одного п’яного водія зупинили в місті Іршава. Водій автомобіля «SKODA Octavia» рухався з неосвітленим номерним знаком. При медосвідченні в районній  лікарні в крові водія виявили 1,7 проміле алкоголю. Водійського посвідчення чоловік не мав.

Того ж дня нетверезих водіїв виявили  і поліцейські Мукачівщини, Воловеччини, Тячівщини та Рахівщини. Ще двох нетверезих водіїв задокументували працівники патрульної поліції Закарпатської області.

На всіх правопорушників складено відповідні адмінматеріали, які буде передано до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux