Портал в режимі тестування та наповнення
Закарпатські поліцейські попіклувалися про безпеку діток, які оздоровлюються в санаторії «Малятко»
Опубліковано 29 липня 2019 року о 10:29

Працівники ювенальної превенції поліції Закарпаття, спільно з представниками Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, провели урок-бесіду «Моя безпека та мої права» з дітками, які відпочивають в  санаторії «Малятко» в селі Оноківці, що на Ужгородщині

 

Працівники ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області проводять ряд заходів, спрямованих на дотримання безпеки неповнолітніми закарпатцями впродовж літніх канікул. Мета цих заходів – нагадати дітям про  основні правила безпеки на дорозі, відпочинку на водоймах, в лісистих місцевостях, в літніх оздоровчих таборах тощо. 

Днями урок бесіду на тему «Моя безпека та мої права» працівники ювенальної превенції, спільно з представниками Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, провели в обласному спеціалізованому дитячому пульмонологічному санаторії «Малятко»  у селі Оноківці Ужгородського району.

Начальник сектору ювенальної превенції підполковник Андрій Курта та старший інспектор сектору ювенальної превенції майор Лідія Мацецка спілкувалися з маленькими слухачами на тему безпеки на дорозі. Хлопці та дівчата пригадували, як і де правильно переходити дорогу. Основна увага зверталася саме на рух пішоходів у темну пору доби. Дітки пригадували, які види світловідбиваючих елементів вони знають та застосовують.

Крім того, поліцейські нагадали діткам про те, як безпечно відпочивати на водоймах, яких правил безпеки слід дотримуватися під час пікніків, як уберегти себе від теплових та сонячних ударів тощо.

В той же час представники Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Леся Тимчук і Ганна Пивовар провели для діток урок «Я МАЮ ПРАВО!». Спеціалісти Закарпатської юстиції підготували для діток дидактичні наочні матеріали-пам’ятки про права дитини. Зокрема, йшлося про право на медичну допомогу, освіту, безоплатну правову допомогу, інформацію, турботу та піклування, відпочинок, безпечне довкілля, безпеку тощо.

Хлопчики та дівчатка активно вели діалог, запам’ятовували інформацію та обіцяли дотримуватися всіх правил безпеки, а також знати та відстоювати свої права.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux