Портал в режимі тестування та наповнення
«Перевага нашої роботи – щоденна комунікація з людьми. Це наш досвід та процес самовдосконалення»: дільничні офіцери поліції Аліна Токар та Едуард Молнар розповіли про свою діяльність
Опубліковано 18 червня 2023 року о 12:00

До 100-річчя від дня створення служби дільничних офіцерів поліції поліцейські Аліна Токар та Едуард Молнар поділилися особливостями їхньої щоденної роботи. Молоді дільничні офіцери повністю присвячують себе службі та переконалися, що їх діяльність не лише необхідна людям, а й сприяє їх професійному зростанню 


Поліцейська станція у селі Соломоново Чопської територіальної громади, що на Ужгородщині, є пунктом безпеки та допомоги для багатьох місцевих жителів. Там несе службу дільничний офіцер поліції Аліна Токар. Одним із її колег, який працює в Ужгородському районному управлінні поліції, є дільничний офіцер Едуард Молнар.

Поліцейські зазначають, що їхня діяльність надзвичайно відповідальна та нелегка. Але, разом із тим, цікава та насичена. Адже дає змогу побачити потреби суспільства не поверхнево, а досліджувати їх зсередини. І цьому сприяє кожен день служби на місці, куди по допомогу, пораду чи консультацію звертається велика кількість місцевих жителів. 

«До кожної людини ми маємо знаходити свій підхід, адже всі вони різні: і за віком, і за психотипами. При вирішенні проблемних питань, з якими вони приходять, враховувати це надзвичайно важливо», - зауважує лейтенант поліції Аліна Токар. Спектр звернень, скарг і повідомлень громадян теж потребує чималого професійного досвіду і навичок, бо стосується як побутових конфліктів, так і кримінальних злочинів.

Якщо робота Аліни в основному зосереджена на спілкуванні з людьми, які приходять безпосередньо до поліцейської станції, то щоденна служба її колеги Едуарда – це робота на виїздах.  


«Тут головне – уважність до людей,  а також спостережливість. Щоб з’ясувати суть проблеми, якнайшвидше допомогти людям, треба враховувати найменші нюанси, всі деталі, брати до уваги навіть емоційний стан людини, яка довіряє нам і знає, що ми допоможемо», - розповідає старший лейтенант поліції Едуард Молнар.

Дільничні офіцери поліції відносно недавно виконують свої службові обов’язки. Вони переконані, що це хороший старт для того, щоб удосконалюватися. Адже комунікація з громадянами – це досвід, нові знання, які стануть в нагоді для якісної допомоги людям.

Вітаємо дільничних офіцерів поліції з 100-літнім ювілеєм створення служби. Хай кожен день приносить не лише досвід, але й задоволення від роботи та вдячність людей!



Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux